Duurzaam Wonen

Voor ons is geen enkele oplossing standaard. De wensen van de klant en de situatie ter plekke vormen de basis voor maatwerk. Niet alleen wat advies betreft, maar ook bij de keuze voor een passend energieproduct, zoals een pelletketel, een pelletkachel, of een warmtepomp in combinatie met een zonneboiler. Het resultaat? Een milieuvriendelijk en duurzaam energiesysteem tegen fors lagere kosten en een aanzienlijke energiebesparing. Geen aansluit- en abonnementskosten meer!

Onze werkwijze is innovatief en vooruitstrevend. We zijn specialisten in energiesystemen. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, zodat we particulieren, bedrijven en instellingen van een gedegen advies kunnen voorzien. Met BIODOM producten kunnen wij u een duurzaam, comfortabel, gebruikersvriendelijk en betaalbaar product aanbieden.

Ten Hove Warmtepompen werkt samen met installateur 🔗Endusol B.V. uit Huizen. Endusol B.V. heeft meer dan 20 jaar ervaring in het installeren van hierboven genoemde combinaties. Uiteraard kunt u ook kiezen voor uw eigen installateur.

Bekijk onze collecties voor ons aanbod, en controleer of u in aanmerking komt voor de ISDE subsidie.